Voedselallergie of intolerantie

Heb je een voedselallergie of intolerantie? Ook dan kun je bij ons pannenkoeken eten. Wij doen graag ons best om voor gasten met een voedselallergie of voedselintolerantie een lekkere pannenkoek of iets anders te bereiden. Omdat het belangrijk is om hiervoor goede voorbereidingen te treffen willen wij jou vragen om vooraf aan jouw bezoek aan ons, even te bellen of mailen. Dan kunnen we bespreken wat je wel en niet mag eten en nog fijner zou het zijn als je ook al door kunt geven wat je wilt eten. Een goede voorbereiding is het halve werk!

 

De pannenkoeken die wij het meeste bakken voor gasten met een voedselallergie of intolerantie zijn:

Glutenvrij
Melkvrij
Eivrij
Notenvrij
Suikervrij
Zoutarm
Combinatie van bovenstaande

  Belangrijk om te weten is dat er in onze keuken altijd sporen van gluten, melk en ei aanwezig zijn. Natuurlijk bereiden wij een pannenkoek voor iemand met een voedselallergie of voedselintolerantie in een schone omgeving en met schoon keukengerei. Ons keukenteam wordt tijdens het inwerktraject geïnformeerd hoe te handelen bij een dergelijk verzoek. Al deze goede zorgen kunnen helaas niet voorkomen dat er sporen in het gerecht aanwezig kunnen zijn omdat onze keuken niet geheel melk-, ei- of glutenvrij is.

   

  Glutenvrij eten of glutenvrij lunchen in Nijmegen?

  Glutenvrij lunchen in nijmegen maar geen zin in pannenkoeken? Wij kunnen onze broodjes of salades ook glutenvrij bereiden voor je. Je kunt alle broodjes kiezen van onze menukaart, wij bereiden deze met glutenvrij brood.

   

  Vanwege de grote drukte op weekenddagen, feestdagen of dagen dat er in het centrum van Nijmegen druk bezochte activiteiten plaatsvinden is het niet altijd mogelijk om deze speciale lunchgerechten en  pannenkoeken te bakken. De drukte is dan zo groot dat wij niet kunnen garanderen dat jouw pannenkoek of lunch 100% veilig voorbereid en/of gebakken wordt.

  Op deze dagen gebruiken wij een verkleinde menukaart pannenkoeken die glutenvrij, eivrij en/of melkvrij bereid worden. Dit doen we omdat we echt willen borgen dat jij, onze gast, er op kan vertrouwen dat wij een pannenkoeken voor jouw bakken waar aandacht aan besteed is en de protocollen voor veiligheid gehanteerd zijn. Wil je weten of een pannenkoek en/of ander gerecht van onze reguliere menukaart bereid kan worden op die dag, bel ons even van te voren om te overleggen.

  Bekijk hier de verkleinde menukaart.

  De ervaring van onze gasten

  “Veel glutenvrije opties”

  Een zeer lekker pannenkoekenrestaurant die veel glutenvrije opties heeft. Ze weten in de keuken rekening te houden met kruisbesmetting, en geven bij de koffie/ thee een glutenvrij nogaatje ipv een koekje.

  Als je kinderen hebt die geen gluten mogen, is dit zeker een aanrader!

  Goldyloxje (Bron: Google)

  “Mooi groot terras”

  “Het pannenkoeken restaurant heeft een mooi groot terras en vlot en vriendelijk personeel. Het bestelde komt ondanks de drukte snel op tafel en is van goede kwaliteit.

  Bob Jacobs (Bron: Google)

  “Hele goede kwaliteit”

  Een Topper onder de Pannenkoek restaurants. Hele goede kwaliteit en een enorme varieteit in het assortiment aan pannekoeken. Daarnaast geweldig en heel gastvrij vriendelijk personeel.

  Henk Angeneind (Bron: Google)

  “Een ei, gluten en melkvrije pannenkoek die heerlijk smaakte

  We hadden hier gereserveerd ivm een bezoek aan Nijmegen. Een leuke gezellige rustige plek en heel vriendelijk personeel. Een van ons heeft diverse voedselintoleranties dus we konden zelfs een ei gluten en melkvrije pannenkoek bestellen die heerlijk smaakte! Ik had dit van te voren aangegeven en we kregen direct bericht dat er rekening mee zou worden gehouden. Echt een aanrader dit restaurant!

  Marco Jansen van Galen (Bron: Google)

  voedselallergie - glutenvrij eten nijmegen