Voedselallergie of intolerantie

Heb je een voedselallergie of intolerantie? Ook dan kun je bij ons pannenkoeken eten. Wij doen graag ons best om voor gasten met een voedselallergie of voedselintolerantie een lekkere pannenkoek of iets anders te bereiden. Hiervoor hebben we een speciale menukaart ontwikkelt. Om de veiligheid te borgen hebben wij een selectie gemaakt van ingrediënten die wij per pannenkoek nieuw uit de verpakking halen. Omdat alle ingrediënten uit een nieuwe verpakking komen zouden we met een groot assortiment onnodige voedselverspilling creëren en dat vinden wij niet wenselijk. Daarom vind je op deze menukaart een selectie van pannenkoeken. 

 

Wij kunnen rekening houden met de volgende allergenen:

Glutenvrij
Melkvrij
Eivrij
Notenvrij
Combinatie van bovenstaande

  Belangrijk om te weten is dat er in onze keuken altijd sporen van gluten, melk en ei aanwezig zijn. Natuurlijk bereiden wij een pannenkoek voor iemand met een voedselallergie of voedselintolerantie in een schone omgeving en met schoon keukengerei. Ons keukenteam wordt tijdens het inwerktraject geïnformeerd hoe te handelen bij een dergelijk verzoek. Al deze goede zorgen kunnen helaas niet voorkomen dat er sporen in het gerecht aanwezig kunnen zijn omdat onze keuken niet geheel melk-, ei- of glutenvrij is.

   

  Glutenvrij eten in Nijmegen?

  Naast een glutenvrije pannenkoek, kun je ook een broodplankje of toetje bestellen. Gluten-, ei- en melkvrij gebak of een toetje vind je op onze reguliere menukaart.

  Bekijk hieronder de allergenen menukaart.

  De ervaring van onze gasten

  “Veel glutenvrije opties”

  Een zeer lekker pannenkoekenrestaurant die veel glutenvrije opties heeft. Ze weten in de keuken rekening te houden met kruisbesmetting, en geven bij de koffie/ thee een glutenvrij nogaatje ipv een koekje.

  Als je kinderen hebt die geen gluten mogen, is dit zeker een aanrader!

  Goldyloxje (Bron: Google)

  “Mooi groot terras”

  “Het pannenkoeken restaurant heeft een mooi groot terras en vlot en vriendelijk personeel. Het bestelde komt ondanks de drukte snel op tafel en is van goede kwaliteit.

  Bob Jacobs (Bron: Google)

  “Hele goede kwaliteit”

  Een Topper onder de Pannenkoek restaurants. Hele goede kwaliteit en een enorme varieteit in het assortiment aan pannekoeken. Daarnaast geweldig en heel gastvrij vriendelijk personeel.

  Henk Angeneind (Bron: Google)

  “Een ei, gluten en melkvrije pannenkoek die heerlijk smaakte

  We hadden hier gereserveerd ivm een bezoek aan Nijmegen. Een leuke gezellige rustige plek en heel vriendelijk personeel. Een van ons heeft diverse voedselintoleranties dus we konden zelfs een ei gluten en melkvrije pannenkoek bestellen die heerlijk smaakte! Ik had dit van te voren aangegeven en we kregen direct bericht dat er rekening mee zou worden gehouden. Echt een aanrader dit restaurant!

  Marco Jansen van Galen (Bron: Google)

  voedselallergie - glutenvrij eten nijmegen