Werken bij ’t Hoogstraatje
Horeca vacatures in nijmegen

‘Uit met een groot thuisgevoel’

Wat leuk dat je op zoek bent naar horeca vacatures in Nijmegen en bij ons wilt solliciteren! Wij geven je geen ongelijk want naast op jouw werkdag lekkere pannenkoeken te kunnen eten werk je ook nog eens met het leukste team en bij het beste Pannenkoekenrestaurant van Nijmegen. ’t Hoogstraatje bakt al vanaf 1991, je leest het goed al meer 30 jaar lang, de lekkerste pannenkoeken. Ons restaurant is gevestigd in een middeleeuws pand in het centrum van Nijmegen en heeft ruim 135 zitplaatsen. Daarnaast kunnen gasten bij ons bijna het hele jaar lang op het terras zitten, in de zomer feest vieren tijdens de 4daagse en in de winter toveren we het terras om naar ’t Winterstraatje. Er is van alles te doen voor kinderen zodat jong en oud bij ons kunnen genieten.

Daarom wil je bij ons werken

 • Het team bestaat uit ongeveer 55 collega’s waarvan de meeste scholier of student zijn. Je komt dus te werken in een jong, gezellig team en collega’s zijn al vaak vrienden geworden.
 • Ieder jaar hebben we een gezellig personeelsfeest met elkaar.
 • We werken met maandroosters dus je weet ver van te voren wanneer je moet werken.
 • Je kunt per maand jouw beschikbaarheid aangeven
 • We hebben fijne werktijden, tussen 12:00 – 21:00u dus je kunt ’s avonds nog lekker op stap.
 • Werk je een weekenddag dan heb je de andere dag vrij.
 • Wij betalen nette lonen inclusief vakantiegeld en jouw opgebouwde vakantiedagen.
 • De fooi wordt eerlijk verdeeld en kom je buiten werktijd bij ons eten of drinken dan krijg je 50% korting.

Het is hard werken maar wel met veel plezier!

Hieronder vind je onze openstaande vacatures en vertellen onze medewerkers hoe het is om bij ons te werken.

Onze horeca Vacatures in nijmegen

Bediening

Parttime 12 – 32u

Wat ga je doen?

Bij ‘t Hoogstraatje komt een breed publiek die van een gezellige lunch of pannenkoeken met familie of vrienden willen genieten. Je verwelkomt en bedient onze gasten met plezier en jouw aanstekelijke enthousiasme zorgt ervoor dat zij ook weer graag terug komen. Je hebt oog voor detail en zorgt er daarmee voor dat de tafels netjes zijn en de glazen vol. Ook ben je niet bang om actief te verkopen. Jouw organisatietalent en stress bestendigheid maakt het plaatje compleet. Hoeveel uren je het liefst wilt werken en welke dagen bespreken we graag samen met jou.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de bediening, hebt organisatietalent en bent stress bestendig
 • Je bent gastvrij en servicegericht en vind het leuk om gasten te laten genieten
 • Je bent op zoek naar een bijbaan voor de lange termijn
 • Je enthousiasme breng je over naar de gasten en je collega’s

Keuken medewerker

Parttime 12 – 32u

Wat ga je doen?

Pannenkoeken bakken kan iedereen! Dat is absoluut niet waar maar misschien kun jij het wel. Als keuken medewerker ga jij de lekkerste en mooiste pannenkoeken bakken voor onze gasten. Wij bakken onze pannenkoeken ambachtelijk met de hand en in de pan, je hebt dus wel spierballen nodig. Ook maak je broodjes, soepen en salades klaar. Je bent een aanpakker en houdt van afwisseling. Daarnaast ben je nauwkeurig en weet je de kwaliteit te waarborgen. Hoeveel uren je het liefst wilt werken en welke dagen bespreken we graag samen met jou.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt bij voorkeur ervaring met werken in de keuken en bent een echte aanpakker
 • Je bent nauwkeurig en laat gasten graag genieten door de beste gerechten te bereiden
 • Je wil graag échte pannenkoeken leren bakken
 • Je bent op zoek naar een bijbaan voor de lange termijn

Open Sollicitatie

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca en hebben wij op dit moment geen openstaande  vacatures dan kun je een open sollicitatie sturen.

Vertel ons wie je bent, wat je bezighoudt, waar je naar op zoek bent of je al ervaring hebt in de horeca en wat jij voor ons bedrijf kan betekenen.

Wij zullen niet direct contact met je opnemen, dat doen we zodra er een vacature is. Wil je weten of er een nieuwe vacature aan komt, dan kun je ons altijd even bellen of mailen.

Horeca Leerbedrijf

Pannenkoekenrestaurant ’t Hoogstraatje is een erkend leerbedrijf voor verschillende horecaopleidingen. Er zijn verschillende niveaus die je kunt volgen en die voor ons bedrijf van toepassing zijn. Voor meer informatie kun je ons het beste even bellen en vragen naar Hyke van den Bent.

De ervaring van onze medewerkers

Toen ik 3 jaar geleden begon met werken bij ’t Hoogstraatje had ik nog helemaal geen horecaervaring. Ik was dan ook zeer benieuwd of een baantje in de bediening bij me zou passen en vond het best spannend. Gelukkig werd ik vanaf de start goed ingewerkt en al snel merkte ik dat ik echt met stappen vooruitging. Ik haal veel energie uit het contact met gasten, de fijne sfeer in het restaurant en natuurlijk de dagen op het terras. Daarnaast is er een fijne samenwerking met het team; laagdrempelig, ruimte voor feedback en zo nu en dan een gezellige naborrel. Oh en daarnaast ben ik erg fan van pannenkoeken, dat helpt zeker mee!

Jeske

Bediening

Werken bij ’t Hoogstraatje is vooral heel leuk! Als student werk ik nu bijna twee jaar in de bediening bij ’t Hoogstraatje. We staan met een jong en gezellig team en er heerst een fijne sfeer. We helpen elkaar en we krijgen de ruimte om veel te leren. Zo krijg ik ook steeds meer verantwoordelijkheden.

Het leuke team, de ideale werktijden en het gezellige contact met de gasten maken het werk perfect voor een Nijmeegse student!

Roos

Bediening

Ruim 2,5 jaar geleden stapte ik ’t Hoogtraatje in met geen ervaring in de bediening. Ik werd hier met open armen ontvangen en ze hebben mij de kans gegeven om alle kneepjes van het horeca vak te mogen leren. Na 2,5 jaar sta ik met nog steeds met zo veel plezier op de werkvloer en ben ik mijzelf elke dag weer aan het ontwikkelen. Werken in een pannenkoekenrestaurant is echt iets unieks. Je hebt veel verschillende gasten, van jong tot oud en van familiefeesten tot kinderpartijtjes. Al deze mensen hebben een verschillende smaak in pannenkoeken en bij ’t Hoogstraatje leer je een pannenkoek van voor tot achter kennen. De afgelopen jaren heb ik dit restaurant veel zien veranderen maar nog steeds serveer elke dag alle pannenkoeken met veel genot uit aan de gasten. Ik hoop dat het warme gevoel dat ik heb bij ’t Hoogstraatje altijd zal blijven en dat dit wordt overgedragen aan al het personeel dat hier komt werken!

Karlijn

Bediening

horeca vacatures nijmegen